loading

Vozila za transport hendikepiranih osoba u zavisnosti od zahteva kupaca mogu se konvertovati na modelima Combo, Vivaro i Movano.
Konverzija na modelu  Combo se koristi za transport jedne hendikepirane osobe i prevashodno je namenjena za privatne kupce. Modeli Vivaro i Movano se koriste za transport više hendikepiranih osoba i namenjeni su za specijalizovane ustanove, bolnice, udruženja i sl.  . Kupcima su na raspolaganju mnogobrojne kombinacije rasporeda sedišta i mesta za invalidska kolica a sve u skladu sa potrebana kupaca. Utovar invalidskih kolica se vrši mehaničkim ili hidrauličnim utovarnim liftovima renomiranih proizvođača. Fiksiranje invalidskih kolica je rešeno specijalnim pojasevima. U mogućnosti smo da ponudimo i specijalna sedišta za prevoz hendikepiranih osoba van invalidskih kolica.

Kada u vozilu zbir sedišta i invalidskih kolica ne prelazi 9 vozilo je „B“ kategorije, sve preko 9 mesta vozilo ulazi u „C“ kategoriju.

 

 

Sva vozila prilikom isporuke dobijaju mišljenje Agencije za bezbednost saobraćaja RS.
Za sve detaljne informacije i konkretne ponude, molimo Vas da se obratite našem prodajnom konsultantu za Komercijalni program, koji će odgovoriti na svaki Vaš zahtev.
 

Kontaktirajte nas

Kontakt

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.
Idi na vrh