loading

Nova Opel Astra 

 

Upoznajte novu Astru sa 5 vrata, novu zvezdu Opelove kompaktne klase s povećanim unutrašnjim prostorom, potpuno novim motorima i vodećim tehnologijama u ovoj klasi.

 

Nova Opel Astra se prvobitno pojavila na tržištu 2010. godine i za kratko vreme je postala best buy auto među prva tri najpopularnija automobila na evropskom popisu najbolje prodavanih kompaktnih vozila. Eksterijer koja podseća na kupe i elegantni detalji daju ovom automobile svež i sportski izgled. Unutrašnjost automobila ogleda se u blagim oblicima, zaobljenim površinama i kvalitetno izrađenoj tabli sa instrumentima u obliku krila i dostupna je samo u crnoj boji, dok je paleta boja u kojima je ovo vozilo dostupno velika. Nova Opel Astra opremljena je pametnim elektronskim sistemom vožnje FlexRide koji predstavlja retkost u ovoj klasi. Motori su snage od 70kw/95KS do 132kw/180ks. Pored FlexRide jedno od noviteta je i Opel Eye – specijalizovana kamera koja čita i memoriše ograničenja brzine i znake zabrane preticanja. Nova Opel Astra takođe ima ABS, ESP, AFL, tempomate, ergonomska sportska sedišta, pilot parkiranje, dok su motori rađeni kao ECOTEC i ECOFLEX.

 

Nova Opel Astra je dostupna u četiri konfiguracije: Select, Enjoy, Dynamic i Innovation.  Za detaljne informacije o novoj Opel Astri, kao i dodatnoj opremi koju donosi svaka konfiguracija posetite ovu stranicu, a za detaljne informacije o cenama pogledajte konfigurator cena.Idi na vrh