loading

Beoauto Opel vožnja počela je davne 1962. godine, i uspešno se vozimo punih 55 godina. Kroz 55 godina uspešnog poslovanja postali smo sinonim za Opel i postavili smo visoke standarde u prodaji, post-prodaji i servisiranju Opel vozila.

U skladu sa tim sve korisnike Opel vozila smatramo svojim partnerima i dajemo im profesionalnu podršku u svim aspektima našeg poslovanja, od prodaje preko posprodaje, servisiranja vozila, registracije i tehničkog pregleda.

Beoauto prodajna ponuda obuhvata sve aktuelne modele putničkih i teretnih vozila, koje Vam možemo staviti na raspolaganje u najkraćem mogućem roku. Pozivamo Vas da u našem novom salonu pogledate izložena vozila i probate naša testna vozila. Ljubazni i obučeni prodavci pomoćiće Vam da izaberete vozilo po Vašim željama i potrebama.

U svom sastavu Beoauto poseduje servis opremljen savremenom  tehnologijom, a naša tehnička lica su prošla najsofisticiranije obuke i ispunila najviše standarde kompanije Opel.

U našem servisu su Vam na raspolaganju : mehaničarske usluge, limarsko – farbarske usluge, autodijagnostika, usluge autoelektronike, montaža i demontaža pneumetika i zamenska vozila.

Naš rast i razvoj pratilo je i ulaganje u infrastrukturu, tako da smo napravili moderan Opel centar na novoj lokaciji na kraju Zemuna, AUTOPUT BEOGRAD NOVI SAD 150D. Uz dobar prilaz i veliki parking omogućili smo našim klijentima pravi ugođaj prilikom kupovine i servisiranja vozila.

 

  „ KADA KAŽEM OPEL MISLIM BEOAUTO“

 

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.
Idi na vrh